MINYAK TEA TREE



RATE
You have to log in to rate this tips and guides.

Tahukan anda minyak Tea tree bolih merawat kulit yang melecur disebabkan air panas atau minyak panas.
Sekiranya kulit anda terkena salah satu dari benda yang panas...sapukan secepat mungkin dengan Tea tree oil tanpa membasuh kawasan yang luka atau melecur.Sapukan sekerap mungkin, bergantung kepada grad Insyallah tidak akan melepuh dan cepat sembuh.

More info about Tea tree oil:

http://en.wikipedia.org/wiki/Tea_tree_oil

Reviews (displaying 7 of 26 )

From: iela
23:42:27 (August 7, 2009)
adeih..anip anippp...ishk3x.. ~@-@~
From: kenari
22:46:18 (August 7, 2009)
tenssssssssssss...
From: anip
22:41:33 (August 7, 2009)
xde ek..ye ke xde..xde ke..ke ada ni..:)
From: kenari
22:39:01 (August 7, 2009)
aduiii..anip ni saje je nak wat kenari sasau tauuuuu...thx bbfly!
22:20:06 (August 7, 2009)
kodomo lion tu ubat gigi la anippp! yang tak pedihkan mata tu syampoo johnsons.. adei camne bleh confuse tu
From: kenari
21:14:43 (August 7, 2009)
x tau lah iklan tu anip....cane ye rupa bentuknya? ada tak kat youtube? tlg carikan..blh? ;)
From: anip
21:06:26 (August 7, 2009)
teringat iklan syampu kodomo lion la kenari...hiihi
 
 
© TryMasak, 2009-2010. The TryMasak logo, mascots and tagline are registered trademarks of Geoflex Sdn. Bhd. All rights reserved.