Logo FIM
Peneraju Kursus Seni Kulinari & Makanan
  • RESEPI
  • 3
    Bar

    FOOD INSTITUTE of MALAYSIA ( FIM ) ditubuhkan pada Januari 1998 untuk melatih pelajar menjadi seorang profesional dalam industri makanan. FIM mempunyai para pensyarah yang mahir dan berkelayakan. FIM dilengkapi dengan kemudahan latihan seperti bilik kuliah berhawa dingin , makmal komputer , sebuah restoran amali , tujuh buah dapur amali , sebuah Kopi Deli dan sebuah pusat sumber. FIM juga memberikan pendedahan amali kepada para pelajar semasa mereka menjalani latihan industri di restoran atau dipelbagai rangkaian hotel terkemuka di seluruh negara.

    Program-program yang ditawarkan di FIM:

    • Diploma Pastri & Bakeri ( KR 9774 )
    • Diploma Seni Kulinari ( KR 9775 )
    • Diploma Perkhidmatan Makanan & Restoran ( KR 6803 )
    • Diploma Pengurusan Perhotelan ( KA 10695 )
    • Diploma Pengurusan Perlancongan ( KA 10696 )
    • Sijil Seni Kulinari ( KA 10697 )

    Bar